UITGESTELD: Voorstelling Verre van Weg

Voorstelling in het cultuurcentrum De Werft, Geel

Locatie

Geel 2440 Werft 32 Cultuurcentrum De Werft

Een concert met als rode draad afscheid. Zware kost? Verre van.

‘Verre van Weg’ is een ode aan het leven. Hoopvol, krachtig, kwetsbaar, speels en poëtisch van toon. In 2014 verliest zangeres Mira haar ongeboren dochtertje. Geïnspireerd door de liefde voor haar kind maakt ze deze voorstelling. We maken een reis langs muzikaal erfgoed van onze planeet. Een intense trip die aantoont hoezeer wij mensen - doorheen tijd en ruimte - muzikaal uiting willen geven aan de liefde voor wie er niet meer is.

Vooraf is er een film van ritueelbegeleider Caroline Meerschaert. In een collage van getuigenissen wordt de ervaring van het verlies van een kind rond de geboorte in beeld gebracht. Hoe rouw je om iemand die je niet mocht kennen? Hoe vul je de leegte in als er geen herinneringen zijn?

“Dit is met geen woorden te beschrijven. Dit was horen en voelen. Adembenemend mooi.”

“Prachtige liedjes. Herkenbaar en zalvend voor wie al eens afscheid moest nemen. Ook voor anderen een ronduit betoverende muzikale reis.”

“Ga kijken als je een sterke zangeres aan het werk wil zien die prachtig breekbaar haar eigen verhaal weet te verbinden met muziek van over de hele wereld.”

Op zaterdag 3 april stelt Mira omringd door Juno Kerstens op cello en Anneleen Boehme op contrabas haar vijfde album Heilig Hart voor in schouwburg Rex in Mol. We bieden je de mogelijkheid aan om tegen een scherp voordeeltarief zowel Verre van weg als Heilig Hart bij te wonen.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
12.00

Tickets verkrijgbaar via de website van CC De Werft Geel

Inschrijven

Tickets verkrijgbaar via de website van CC De Werft Geel

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten