Tweedehandsbeurs

Alle verkopers staan zelf in voor de verkoop. Klaarzetten van je standje kan vanaf 10u15. Beurs start om 11u.Verder info gezinsbondkasterlee@hotmail.com of kasterlee.gezinsbond.be

Locatie

Kasterlee 2460 Binnenpad 2 OC Kasterlee zaal De Foyer

Alle verkopers staan zelf in voor de verkoop. Er worden 2 tafels per verkoper voorzien. Er kan maximum één extra tafel gereserveerd worden. Kledingrekjes kunnen enkel ter vervanging en op de plaats van één tafel toegestaan worden, niet naast de stand. We voorzien ook een speelgoedbeurs met standjes voor kinderen in aparte opstelling in de zaal. Klaarzetten van je standje kan vanaf 10u15u. Kandidaat-verkopers kunnen zich ten laatste op zondag 16 oktober 2022 aanmelden via onze site https://kasterlee.gezinsbond.be De inschrijving is pas definitief na bevestiging van uw deelname van onze zijde en uw betaling van het inschrijvingsgeld op onze rekening BE59 7875 3438 9026 met opgave van je naam, lid- en telefoonnummer. Op onze beurs kan je eveneens terecht voor inlichtingen in verband met de Gezinsbond, voor inschrijving van nieuwe gezinnen en voor info om onze bestuur uit te breiden. Je kan een kopje koffie komen drinken of gewoon de gezellige sfeer komen opsnuiven... Parkeren kan kosteloos in de ondergrondse parkeergarage en op de parkings in de nabije omgeving. De inkom is gratis! Iedereen is van harte welkom!

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
5.00

Twee tafels van 80 / 120cm aan 5 euro voor leden – 8 euro voor niet-leden. Eén extra tafel maximum aan 2.5 euro voor leden en 4 euro voor niet-leden. Kledingrekjes enkel ter vervanging en op de plaats van een tafel.

Inschrijven

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Meer activiteiten

Ma Okt 10
Locatie

Brussel